In de hoek waar de klappen vallen: Thibaut Pinot krijgt vuist van Trek-verzorger in het gezicht

 ©  RR

Thibaut Pinot was naar de Ronde van Frankrijk afgezakt om Tadej Pogacar het vuur aan de schenen te leggen. Zover kwam het voorlopig nog niet. Sterker nog. Pinot bevindt zich in de hoek waar de klappen vallen, zowel letterlijk als figuurlijk. Zo kreeg hij de vuist van een verzorger van Trek-Segafredo in het gezicht, toen die een bevoorradingszakje wilde aangeven.

Jens Jacobs

Het is voorlopig nog niet de Ronde van Frankrijk van Thibaut Pinot. De Fransman kreeg de voorbije dagen al af te rekenen met heel wat pech en ook vandaag liep het mis. Nadat de Fransman bergop al tegen het asfalt ging, ging het niet veel later ook een tweede keer mis.

Net nadat hij de aansluiting met het peloton terug het gemaakt, kreeg de Fransman op klungelige wijze een bevoorradingszakje van een verzorger van Trek-Segafredo in het gezicht, evenals diens vuist. Pinot moest zichtbaar even bekomen van de klap en moest zo voor de tweede keer in de achtervolging gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten