Wout van Aert spreekt manschappen toe en bedankt Van Hooydonck: “Zonder jou waren we niet aan sprinten toegekomen”

 ©  Twitter Jumbo-Visma

In Lausanne pakte Wout van Aert zijn tweede ritzege in de Ronde van Frankrijk. En dat had de groene trui voornamelijk te danken aan het beulenwerk dat ploeggenoot Nathan Van Hooydonck verrichtte. Iets waar Van Aert hem wil voor bedanken.

Jens Heylen

LEES OOK. Beulenwerk Nathan Van Hooydonck effent pad voor tweede ritzege Van Aert: “Voor iemand als Wout verzet je al dat werk net wat makkelijker”

“Ik wil graag toasten op de fantastische overwinning”, begon Van Aert met een glaasje in de hand tegen iedereen bij Jumbo-Visma. “Ik ben heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen van de ploeg en dat ik ze ook nog eens heb kunnen afwerken. Vooral Nathan (Van Hooydonck, red.) wil ik even in de spotlights zetten. Hij deed een fantastische job vandaag. Zonder jou waren we niet aan sprinten toegekomen, dus bedankt! Ook bedankt aan de rest om ons elke dag ‘tiptop’ aan de start te brengen. Rit acht en twee overwinningen, we staan er goed voor, hè?”, besloot een gelukkige Van Aert.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Doodsangsten uitstaan en amper tijd om te plassen: onze man volgde een Touretappe in volgwagen en vanuit helikopter

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten