“Mij noemt hij nooit”: Mark Cavendish vertelt hoe zijn eigen zoontje eerder Wout van Aert als zijn favoriete renner ziet

 ©  Twitter Eurosport

Geen Ronde van Frankrijk voor Mark Cavendish, dus ging de Brit langs bij de studio van Eurosport. De aanwezige gasten hadden het op een gegeven moment over het zoontje van Cavendish en diens favoriete wielrenner. “Mij noemt hij nooit”, lacht de sprinter van Quick-Step Alpha Vinyl.

Jens Heylen

Voor het vierjarige zoontje van Mark Cavendish is het blijkbaar simpel: je eigen vader kan onmogelijk je favoriete renner zijn. In een gesprek bij Eurosport ging hij daar verder op in. “Mijn naam zegt hij nooit. Hij is fan van Wout (van Aert, red.) en Tadej (Pogacar, red.) Maar mijn naam heeft ie eigenlijk nog nooit gezegd. Ik zou hem naar zijn kamer moeten sturen”, lacht Cavendish.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tijdens de uitzending toonde Cavendish zich nog van zijn openhartigste kant. Ondanks zijn niet-selectie toonde hij zich niet rancuneus en bekende hij dat hij zelf ook moest wenen toen Yves Lampaert zijn tranen de vrije loop liet na zijn zege in de tijdrit op de eerste dag:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten