Mick Jagger verkent Brussel in aanloop naar concert in Koning Boudewijnstadion

Mick Jagger, de frontman van de Rolling Stones, heeft maandagochtend enkele foto’s op Twitter gepost waarop te zien is hoe hij Brussel verkent, in aanloop naar het concert van de Rolling Stones maandagavond in het Koning Boudewijnstadion.

jvhBron: BELGA

De 78-jarige zanger poseerde onder meer bij het standbeeld van Jacques Brel, bij een Brusselse stripmuur, en in de cocktailbar La Pharmacie Anglaise in onze hoofdstad.

LEES OOK. “Hoe Mick Jagger sport en eet, is het perfecte recept voor een gezonde oude dag”: artsen leggen uit hoe de 78-jarige Rolling Stone aan zijn spectaculaire conditie komt (+)

De Rolling Stones treden maandagavond op in het Koning Boudewijnstadion, in het kader van hun Europese SIXTY-tournee. Daarmee vieren de Stones hun zestigste verjaardag.

LEES OOK. The Rolling Stones treden vandaag op in ons land: zes weetjes om de zestigste verjaardag van de iconische rockband te vieren (+)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook