Geen Champions League voor John van den Brom: stevige nederlaag houdt Lech Poznan van het kampioenenbal

 ©  ISOPIX

De Nederlandse coach John van den Brom (ex-Anderlecht en Racing Genk) zal wellicht van een andere start gedroomd hebben bij het Poolse Lech Poznan. De Nederlandser zag hoe zijn team er niet aan te pas kwam tegen het Azerbeidzjaanse Qarabag. Na een 5-1-nederlaag zit de Champions League er dus al op voor Van den Brom en co.

Jens JacobsBron: BELGA

De Nederlander John van den Brom, de voormalige coach van Anderlecht (2012-april 2014) en Genk (november 2020-december 2021), die net een contract van twee jaar heeft getekend bij het Poolse Lech Poznan, is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de tweede kwalificatieronde van de Champions League. Het Azerbeidjaanse Qarabag was over twee wedstrijden te sterk.

Lech, dat in Polen met 1-0 won, verloor dinsdag in Bakoe met 5-1 in de tweede ronde van de eerste kwalificatieronde. De Poolse kampioenen hadden de score in de eerste minuut nochtans geopend. Maar daarna ging het helemaal fout.

Na de verloren Supercup, is het al de tweede klap die de troepen van Van den Brom op korte tijd te verwerken krijgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten