Robert Lewandowski hervat voorlopig de training bij Bayern München

 ©  Swen Pförtner/dpa

Robert Lewandowski heeft woensdag voor het eerst na zijn vakantie deelgenomen aan de groepstraining van Bayern München. De 33-jarige Poolse spits staat in de belangstelling van FC Barcelona, dat volgens verscheidene media deze week met een nieuw en definitief bod van 50 miljoen euro (plus bonussen) komt.

Bron: BELGA

Lewandowski heeft nog een contract voor een jaar bij Bayern. De aanvaller gaf in een vroegtijdig stadium te kennen de club te willen verlaten. Het bestuur van Bayern houdt Lewandowski vooralsnog aan zijn contract. ‘Lewa’ speelt al sinds 2014 in München.

De Pool kiest niet voor de weg van het conflict. Zoals afgesproken meldde hij zich dinsdag in het ziekenhuis voor de jaarlijkse onderzoeken bij de spelers van Bayern en ook op de eerste training was hij present.

Zaterdag staat de presentatie van de selectie van Bayern München voor de fans in de Allianz Arena op het programma, waarna de selectie voor een trainingskamp naar de Verenigde Staten vertrekt. FC Barcelona verblijft de komende weken ook in de Verenigde Staten.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten