SJOTCAST. De voorbereiding in vijf minuten: “Adrien Trebel krijgt zijn kans bij Anderlecht, Charleroi is de club van de goede namen”

Adrien Trebel probeert het nog eens bij Anderlecht: deel 681. 

Adrien Trebel probeert het nog eens bij Anderlecht: deel 681. 

Gras gemaaid, veters geknoopt, truitjes en broekjes gewassen. De Tour mag dan nog volop bezig zijn, komend weekend start onze vaderlandse voetbalcompetitie ook weer. Reporter Yanko deed een rondje langs alle achttien clubs en keerde terug met zes ultrakorte, maar tevens ultra-interessante voorbeschouwing. In deze eerste - dubbele - aflevering leren we hoe een oude belofte Marc Brys blijft achtervolgen, wat het idee achter het nieuwe logo van Cercle Brugge was en dat er in Frankrijk een club Pauw FC heet. Of niet helemaal.

Yanko Beeckman en Guillaume Maebe

In Mee In Vijf Minuten blikt de cast van Sjotcast vooruit op het nieuwe voetbalseizoen. Elke aflevering krijgt u drie ploegen voorgeschoteld die elk vijf minuten zendtijd krijgen. In deze episode: de voorbereiding van Anderlecht, Cercle Brugge en Zulte Waregem. En omdat eentje geentje is, meteen een tweede aflevering waarin we kijken naar Standard, Charleroi en OH Leuven.

Sjotcast, nu met Frank Raes

Na 3,5 jaar en vijf seizoen hangen cheffen Guillaume en Gert hun microfoon aan de haak en gaan reporter Yanko en eindredacteur Lars alleen verder. Maar niet getreurd: zij krijgen ongeziene versterking. Niemand minder dan Frank Raes sluit tweewekelijks aan om zijn expertise te delen en samen met de cast op zoek te gaan naar een straf verhaal boven een slappe analyse. Sjotcast is er nog steeds elke maandag na een voetbalweekend. Later op de week zijn er geregeld afleveringen met gasten, voorbeschouwingen of heuse late night shows.

Beluister hier alle afleveringen van Sjotcast

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten