PODCAST TOUR. Onze man feestte een dag mee op Alpe d’Huez: “Hier is geen gebrek aan bier, wel aan deodorant” (en maak kans op een gesigneerde groene trui van Wout van Aert!)

Wout van Aert met brede lach: de fans stuwden hem vooruit. 

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Elke dag. Vandaag: Fuiven op een berg, merken dat Mathieu van der Poel toch nog in koers zit en beseffen dat aan deze Tour toch een geurtje zit.

Michaël Van Damme

Win de groene trui van Wout van Aert!

Bij deze aflevering doen we iets extra. Onze sponsor Skoda geeft immers twee groene truien weg, waarvan eentje gesigneerd werd door niemand minder dan Wout van Aert. Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans!

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten