Kevin Hart: “Het gaat beter met Will Smith sinds Oscarceremonie, hij is klaar om verder te gaan”

Will Smith deelde tijdens de Oscaruitreiking een klap uit aan presentator Chris Rock. ©  AFP

Het gaat beter met Will Smith sinds de Oscarceremonie vier maanden geleden, waar de acteur een klap uitdeelde aan presentator Chris Rock. Dat heeft zijn vriend en collega-acteur Kevin Hart gezegd bij Entertainment Tonight.

jvhBron: De Telegraaf

“Will heeft spijt van zijn actie, maar is klaar om verder te gaan”, aldus Hart. “We zijn mensen en mensen maken soms fouten. Het gaat er dus niet om dat je over het verleden praat, het gaat erom dat je in het heden leeft en je best doet om verder te gaan.” Hart is ook bevriend met Rock, en hoopt dat de twee er samen uitkomen. “Ik kan alleen maar hopen dat de twee een weg vinden om het achter zich te laten.”

Smith stormde tijdens de Oscaruitreiking in maart het podium op, toen Chris Rock een grap maakte over het kale hoofd van zijn vrouw. Jada Pinkett Smith lijdt aan de haarziekte alopecia en is daardoor kaal. Smith bood de dag na het incident zijn excuses aan. “Alle vormen van geweld zijn giftig en destructief. Mijn gedrag bij de Oscars gisteravond was onacceptabel en onvergeeflijk”, klonk het toen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook