Werknemer arbeidsongeschikt na verkeersagressie bij Volvo Car Gent

Themabeeld ©  BELGA

Een werknemer van Volvo Car Gent is arbeidsongeschikt na een geval van verkeersagressie tussen medewerkers van de Gentse autobouwer.

jvhBron: BELGA

Donderdag gingen enkele personeelsleden na een shiftwissel op de vuist op een weg in de omgeving van de fabriek. Over de exacte aanleiding communiceert het bedrijf niet, maar de directie van Volvo Car Gent veroordeelt het geval van agressie “ten stelligste”.

Op beelden van het incident die online gingen circuleren is te zien hoe enkele personen in werkplunje met elkaar op de vuist gaan, ook met zware voorwerpen. Andere werknemers proberen dan weer tussen te komen om de heethoofden te kalmeren.

Volvo Car Gent verspreidde vrijdag een mededeling over de kwestie. “Vertrouwen en respect hebben voor elkaar zijn basiswaarden die Volvo Car Gent vooropstelt en verwacht van al haar medewerkers”, klinkt het. “Niet alleen tijdens het werk en binnen de Volvo-muren, maar ook buiten de site.” Het bedrijf laat nog weten dat ten aanzien van betrokken medewerkers “de nodige acties intussen werden genomen”.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten