De ene tegenslag na de andere in ‘B&B zoekt lief’: “Dat vind ik echt niet leuk, potverdikke”

Marc en Annika. ©  VTM

In een nieuwe week van het realityprogramma B&B zoekt lief op VTM 2 gaat het er in sommige bed and breakfasts liefdevol aan toe. In andere wordt dan weer roet in het liefdesavontuur van de uitbaters gegooid.

In Montréal laait de romantiek tussen B&B-uitbater Marc en vrijgezel Annika op. Maar de sfeer slaat helemaal om wanneer tijdens een gezellige tête-à-tête plots een nieuwe vrijgezel komt aanwaaien. Marc is duidelijk onder de indruk van Lisette, maar Annika geeft zich niet gewonnen.

(Lees verder onder de foto)

Lisette, Marc en Annika. ©  VTM

Desirée en B&B-uitbater Arno groeien steeds dichter naar elkaar toe. Ze hebben een reisje naar Marokko voor de boeg en het belooft romantisch te worden. Tot ze op de luchthaven voor een onaangename verrassing komen te staan.

De plooien tussen Sander en B&B-uitbaatster Kaylee raken maar niet gladgestreken. Er barst een hevige en pijnlijke discussie los tussen de twee. Ook met Falco lijkt het niet te klikken. Dreigt Kaylee alleen in haar B&B achter te blijven?

(Lees verder onder de foto)

Kaylee en Falco. ©  VTM

De vrijgezellen van B&B-uitbaatster Isabel komen deze week met een hoop slecht nieuws aandraven. “Dat vind ik echt niet leuk, potverdikke. Dit vind ik héél spijtig”, zegt Isabel foeterend, terwijl ze de ene teleurstelling na de andere verwerkt. Gelukkig heeft An Lemmens nog een verrassing voor haar in petto. (dhs)

Aangeboden door onze partners