SJOTCAST. De voorbereiding in vijf minuten: “Tarik Tissoudali is te lief om te ruziën over een transfer, in tegenstelling tot Faïz Selemani”

 

Gras gemaaid, veters geknoopt, truitjes en broekjes gewassen. De Tour mag dan nog volop bezig zijn, komend weekend start onze vaderlandse voetbalcompetitie ook weer. Reporter Yanko deed een rondje langs alle achttien clubs en keerde terug met zes ultrakorte, maar tevens ultra-interessante voorbeschouwingen. In deze derde aflevering leren we waarom Tarik Tissoudali wellicht bij AA Gent blijft, hoe Lars zich gedroeg op Rock Werchter en wat een jonge Belg in Chili ging doen.

Yanko Beeckman en Guillaume Maebe

In Mee In Vijf Minuten blikt de cast van Sjotcast vooruit op het nieuwe voetbalseizoen. Elke aflevering krijgt u drie ploegen voorgeschoteld die elk vijf minuten zendtijd krijgen. In deze episode: de voorbereiding van AA Gent, KV Oostende en KV Kortrijk.

Sjotcast, nu met Frank Raes

Na 3,5 jaar en vijf seizoen hangen cheffen Guillaume en Gert hun microfoon aan de haak en gaan reporter Yanko en eindredacteur Lars alleen verder. Maar niet getreurd: zij krijgen ongeziene versterking. Niemand minder dan Frank Raes sluit tweewekelijks aan om zijn expertise te delen en samen met de cast op zoek te gaan naar een straf verhaal boven een slappe analyse. Sjotcast is er nog steeds elke maandag na een voetbalweekend. Later op de week zijn er geregeld afleveringen met gasten, voorbeschouwingen of heuse late night shows.

Beluister hier alle afleveringen van Sjotcast

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten