SJOTCAST. De voorbereiding in vijf minuten: “Marc Overmars blijft voorlopig afstandelijk, in Mechelen wordt er aan de oren getrokken”

Gras gemaaid, veters geknoopt, truitjes en broekjes gewassen. De Tour mag dan nog volop bezig zijn, komend weekend start onze vaderlandse voetbalcompetitie ook weer. Reporter Yanko deed een rondje langs alle achttien clubs en keerde terug met zes ultrakorte, maar tevens ultra-interessante voorbeschouwingen. In deze vijfde aflevering horen we hoe Marc Overmars zich gedraagt, wat de bijnaam is van de nieuwe coach van KV Mechelen en waarom Guillaume altijd voorzichtig zal zijn in de Oostkantons.

Yanko Beeckman en Guillaume Maebe

In Mee In Vijf Minuten blikt de cast van Sjotcast vooruit op het nieuwe voetbalseizoen. Elke aflevering krijgt u drie ploegen voorgeschoteld die elk vijf minuten zendtijd krijgen. In deze episode: de voorbereiding van Antwerp, KV Mechelen en Eupen.

Sjotcast, nu met Frank Raes

Na 3,5 jaar en vijf seizoen hangen cheffen Guillaume en Gert hun microfoon aan de haak en gaan reporter Yanko en eindredacteur Lars alleen verder. Maar niet getreurd: zij krijgen ongeziene versterking. Niemand minder dan Frank Raes sluit tweewekelijks aan om zijn expertise te delen en samen met de cast op zoek te gaan naar een straf verhaal boven een slappe analyse. Sjotcast is er nog steeds elke maandag na een voetbalweekend. Later op de week zijn er geregeld afleveringen met gasten, voorbeschouwingen of heuse late night shows.

Beluister hier alle afleveringen van Sjotcast

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten