PODCAST TOUR. Jumbo Visma en UAE weer in evenwicht: “Het wordt een man-tegen-mangevecht tussen Pogacar en Vingegaard” (en maak kans op een gesigneerde groene trui van Wout van Aert!)

 

 ©  AFP

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Elke dag. Vandaag een scherpe terug- en vooruitblik met chef wielrennen Wim Vos. Over Jasper Philipsen, de Belgische weelde, het nakende man-tegen-mangevecht tussen Pogacar en Vingegaard in de Pyreneeën, de tot dusver mislukte Tour van Lotto-Soudal en Plastic Bertrand.

Michaël Van Damme

Win een groene trui!

Bij deze aflevering doen we opnieuw iets extra. Onze sponsor Skoda geeft immers nog een keer een groene trui weg. Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans!

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten