Casper Nielsen kreeg maanden berichten van Club-fans: “Leuk om de steun van de fans te voelen, nog voor ik er echt was”

 ©  BELGA

Club Brugge stelde afgelopen week vol trots Casper Nielsen voor. De Deen schitterde vorig seizoen bij Union en werd er een van de publiekslievelingen. Iets waar hij bij Club Brugge ook naar op weg is. “De laatste maanden bestookten de Club Brugge-fans me”, vertelde Nielsen.

Jens Jacobs

Het heeft veel voeten in aarde gehad, maar Casper Nielsen mag zich een speler van Club Brugge noemen. De Deense middenvelder maakte vorige seizoen indruk bij Union en wil nu bij de landskampioen schitteren. Nielsen wou naar Club en kreeg zijn zin. Iets waar de Club-fans alvast erg tevreden mee zijn.

“Ik denk dat ik ongeveer 800 berichtjes heb gekregen op Instagram”, vertelde de Deense nieuwkomer. “De laatste maanden bestookten de Club Brugge-fans me. “Kom naar ons, je bent één van ons”, stond er. Het was leuk om nu al de enorme steun te voelen, nog voor ik er echt was.”

“Een kerel stuurde me een hele maand lang dezelfde foto. Het is fantastisch en zegt ook veel over de fancultuur hier. Die is heel groot. Dat had ik vorig seizoen ook al gezien, toen we met Union tegen Club Brugge speelde in de play-offs. Er hing toen een geweldige atmosfeer. Het is voor zo’n momenten dat je voetballer wordt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt