45 minuten vuurwerk: dit was Camille op de Gentse Feesten

Camille zingt Vuurwerk op de Gentse Feesten. © Het Nieuwsblad

GENT -

Haar passage op de Gentse Feesten duurde uiteindelijk maar 45 minuten, maar het was donderdag wel de meest besproken. Camille kwam haar monsterhit Vuurwerk spelen op het Sint-Baafsplein, twee keer zelfs.

Bert Staes

En dat zullen we geweten hebben. Wie om 19.40 uur dacht snel nog naar het Sint-Baafsplein te trekken om Camille te kunnen zien, was eraan voor de moeite. Al om 19.30 uur sloot de politie het plein af omdat het volgelopen was met fans van de 21-jarige zangeres.

De grootste fans wisten dat natuurlijk en waren op tijd. Donderdagmiddag waren de eerste fans al om 14 uur paraat aan het podium van Sint-Baafs om zeker een plekje te hebben. Toen Camille er om 20 uur aan begon, stond het plein afgeladen vol.

 ©  Jan Vens

 ©  Jan Vens

Camille zette meteen haar optreden in met Vuurwerk, haar hit waarvoor iedereen gekomen was. En kijk, na 40 minuten concert en een korte pauze kwam ze terug en knalde Vuurwerk nog een keer door de boxen. Het nummer wordt al de hele Gentse Feesten grijsgedraaid op de grote pleinen, maar voor de duizenden fans op Sint-Baafs mocht Camille het gerust nog eens twee keer spelen.

 ©  Jan Vens

 ©  Jan Vens

 ©  Jan Vens

 ©  Jan Vens

 ©  Jan Vens

 ©  Jan Vens

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent