PODCAST TOUR. Een dag in het VIP-busje van Alpecin Deceuninck met Eric Vanderaerden: “Wout, er is nog werk aan de winkel”

 

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Elke dag. Eric Vanderaerden won de groene trui in 1986, pakte ook vijf ritzeges in de Tour en droeg vijf dagen de gele trui. Vandaag is hij VIP-chauffeur van Alpecin-Deceuninck en dus was hij de ideale gastheer om de rit naar Cahors mee te volgen waar Jasper Philipsen “the best” was…. jammer genoeg opnieuw “of the rest”.

Michaël Van Damme

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten