Voormalig Club Brugge-doelwit Vedat Muriqi vindt dan toch onderdak, Wesley Moraes keert terug uit Brazilië

 ©  AFP

De Kosovaarse international Vedat Muriqi verlaat Lazio voor de Spaanse eersteklasser Real Mallorca. De 28-jarige spits ondertekende er een overeenkomst voor vijf seizoenen, zo maakte de club zaterdag bekend.

Bron: BELGA

Muriqi was vorig seizoen reeds op uitleenbasis bij Mallorca aan de slag en had er met 5 doelpunten en 3 assists in 17 wedstrijden een belangrijk aandeel in het behoud. In het tussenseizoen leek hij op weg naar Club Brugge, maar in West-Vlaanderen geraakte hij niet door de medische testen.

Voor voormalig Club Brugge-aanvaller Wesley Moraes zit een uitleenbeurt aan het Braziliaanse Internacional er dan weer vroegtijdig op. “Ik neem afscheid van de club en zal mijn carrière voortzetten bij een andere club, in een ander land”, zo schrijft de eenmalige Braziliaanse international op Instagram.

De intussen 25-jarige spits werd door Aston Villa tot eind dit jaar verhuurd aan Internacional, in een poging zijn carrière te herlanceren na een zware knieblessure. Villa plukte Wesley in 2019 voor 25 miljoen euro weg bij blauw-zwart, destijds een recordbedrag voor de Bruggelingen. In de heenronde van vorig seizoen was hij op uitleenbasis in het Jan Breydelstadion aan de slag, zonder succes. In Birmingham ligt hij nog twee jaar onder contract.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt