Ed Sheeran over bezoekjes aan Belgische restaurants: “Niet gedacht dat ik zo veel zou drinken”

 ©  Instagram

Na zijn opgemerkte bezoek aan The Jane in Antwerpen, vorige vrijdag, dook Ed Sheeran (31) zaterdag ook op in een Brussels restaurant. Vlak voor zijn tweede concert in het Koning Boudewijnstadion schoof de Britse zanger aan tafel in de hippe zaak Old Boy.

LEES OOK. RECENSIE. Ed Sheeran krijgt zijn hitmachine enkel op dreef zónder band (+)

Old Boy is het restaurant van de Thaise Belg John Prigogine en de Frans-Taiwanese Xavier Chen. Ze maken streetfood met Belgische en Aziatische invloeden. Speciaal voor Sheeran sloten ze hun zaak tijdens de lunch, zodat de superster op zijn gemak kon eten. In ruil ging Sheeran opnieuw gewillig op de foto met het aanwezige personeel. “Wat een getalenteerde en lieve kerel”, aldus de uitbaters. “We willen Ed bedanken voor zijn bezoek.”

(lees verder onder de foto)

Ed Sheeran (links boven) bezocht vrijdag al The Jane met de Indische sterrenchef Gaggan Anand (rechts boven). “We dronken een karrenvracht wijn, en ineens werd het een rave.” ©  The Jane

Intussen deelde Sheeran ook het verhaal van zijn felbesproken avond in The Jane met zijn fans. “Ik ging vrijdag uit in Antwerpen, met mijn vriend Gaggan Anand”, vertelt hij in een filmpje op Instagram. Gaggan is een wereldberoemde Indische chef die drie weekends lang een sterrenmenu aanbiedt op Tomorrowland – zestien gangen ter waarde van 495 euro. “Hij kocht een karrenvracht wijn. Het was helemaal niet de bedoeling dat ik zo veel zou drinken”, aldus Sheeran.

LEES OOK. Wij proefden de meest exclusieve maaltijd van Tomorrowland: voor 495 euro krijg je geen bestek of menukaart, wel decadentie ten top (+)

“The Jane staat op plek 23 in de lijst met beste restaurants ter wereld. Normaal is het heel sereen. Maar plots kwam de chef (Nick Bril, red.) naar me, en hij zei: Ik ben ook dj. Dus ik vroeg: Zullen we wat karaoke doen? Ineens werd het een rave. (lacht) Zulke avonden kan je niet plannen.”

LEES OOK. Chef-kok Nick Bril over hoe Ed Sheeran plots zijn sterrenzaak op stelten zette: “Ik had tranen in mijn ogen” (+)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook