Pippa Middleton breidt familiebedrijf uit en opent glamoureuze camping

Pippa Middleton. ©  ISOPIX

De Britse Pippa Middleton en haar wederhelft James Matthews openen binnenkort een glamoureuze camping in Bucklebury. Naast glamping-hutjes komen er op de site ook een boerderijwinkel en een restaurant.

Hanne Vandenweghe

Pippa Middleton - de jongere zus van Catherine Middleton, de echtgenote van prins William - en James Matthews, die samen drie kinderen hebben, koesteren wilde plannen om het familiebedrijf uit te breiden. Het doel? Het reeds bestaande Bucklebury Farm Park een grondige opfrisbeurt geven én uitbreiden tot een vakantiedomein van 77 hectare groot. Vandaag beschikt dat park al over een kinderboerderij, een café en een slaaphut voor ongeveer dertig personen, maar daar moeten nu onder meer een speelplein voor kinderen en glamping-accomodaties bijkomen.

Vintage landbouwvoertuigen

De twee willen ook de bestaande kinderboerderij opfrissen, veel nieuwe bomen aanplanten en een tentoonstelling van vintage landbouwvoertuigen realiseren. Op het domein moeten overal lantaarns komen, die ’s avonds een romantische en Pinterest perfect sfeer garanderen. Wanneer het vernieuwde park klaar zal zijn is niet bekend, maar volgens bronnen in de Britse pers schakelen Middleton en Matthews eind deze zomer een versnelling hoger wat de opbouw betreft.

Het project, dat als Pippa’s Playground wordt omschreven, lijkt volgens velen een beetje op dat van voormalig Top Gear-gezicht Jeremy Clarkson. Hij heeft met zijn Diddly Squat Farm Shop in de Cotswolds een shop waar hij lokaal geteelde groenten verkoopt en opende recent een restaurant.

Aangeboden door onze partners

Lees ook