PODCAST TOUR. Tranen van blijdschap op de Champs-Elysées: “Jasper zien winnen: Man man, toen ik zelf nog reed, kon ik er beter tegen”

Fiets de lucht in: Jasper Philipsen mocht dit jaar wel juichen op de Tours bekendste plek. 

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt voor het laatst gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Elke dag. Vandaag: de fantastische slotdag van de al even fantastische Tour vol Belgisch succes met een emotionele ritwinnaar, een emotionele ploegleider en een emotionele buschauffeur.

Michaël Van Damme

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden. Dit was onze laatste worp. Dank om er elke dag bij te zijn.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten