Stromae strikt Camila Cabello voor duet

De zomer wordt alleen maar mooier voor Stromae (37). Hij voegt nieuwe data toe aan zijn Europese en Amerikaanse tournee, is genomineerd voor een Video Music Award van MTV én heeft superster Camila Cabello (25) gestrikt voor een duet.

De twee lossen woensdagavond rond 18 uur een nieuwe versie van Mon amour, dat op Stromaes nieuwe album Multitude staat. Voor de Cubaans-Amerikaanse Cabello, die wereldhits scoorde met Havana en Señorita, is het de eerste keer dat ze in het Frans zingt. Naast het lied en de bijhorende videoclip verschijnt ook een exclusief interview met het duo.

Eerder scoorde Stromae al samenwerkingen met Coldplay, Billie Eilish, Kanye West en Dua Lipa. Ook op de MTV Awards, die worden uitgereikt op 28 augustus, vertoeft hij in mooi gezelschap. Met de clip van Fils de joie is Stromae genomineerd naast onder andere Kendrick Lamar en Lizzo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook