Geert Hoste gaat samenwerken met Marc Coucke: “Als hij roept, kan je geen neen zeggen”

Geert Hoste ©  Geert Van de Velde

Geert Hoste wordt op vraag van Marc Coucke bestuurder van ‘Het Witte Paard’ in Blankenberge. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De komiek gaat vooral strategisch meedenken over nabije en verre toekomstplannen.

jvh

Hoste (62) wordt vrijdag door Coucke voorgesteld als nieuwe bestuurder van WP Hotels & Events, dat begin dit jaar voor 49 procent werd overgenomen door de ondernemer. Hoste moet het wat ingedommelde monument een nieuw leven inblazen.

“Als Marc Coucke je roept, kan je geen neen zeggen”, aldus Hoste. “Hij heeft me gevraagd om na te gaan wat er met Het Witte Paard allemaal kan gebeuren. Ik heb toegezegd, omdat ik het een leuk voorstel vond dat ik niet kon afslaan. Ik ga mijn ervaring gebruiken om links en rechts voorstellen en suggesties te doen, en hier en daar wat duwtjes en schouderklopjes uitdelen.” Van een nieuwe eindejaarsconference van Hoste in Het Witte Paard is vooralsnog geen sprake. “Nee, er zijn écht geen plannen in die richting. Ik wil vooral achter de schermen gaan werken.”

Aangeboden door onze partners