Italiaanse media brengen slecht nieuws voor Frankrijk: “WK van Paul Pogba in gevaar na ernstige blessure”

 ©  AFP

Volgens berichten in de Italiaanse media is het WK van eind dit jaar in Qatar mogelijk in gevaar voor de Franse international Paul Pogba, die op training bij zijn club Juventus een blessure aan de meniscus van de rechterknie heeft opgelopen.

Bron: BELGA

Juve-huiskrant La Stampa meldt dat er momenteel bekeken wordt welke behandeling Pogba zal ondergaan. Afhankelijk daarvan, zou hij twee tot vijf maanden buiten strijd zijn. In dat laatste geval mag de Franse metronoom op het middenveld een kruis maken over het WK, waar Frankrijk zijn wereldtitel verdedigt. In 2018 in Rusland kroonden Les Bleus zich voor de tweede keer in de geschiedenis tot wereldkampioen. Dat gebeurde dankzij 4-2 winst in de finale tegen Kroatië, onder regie van Pogba.

De Franse international keerde afgelopen zomer transfervrij terug naar Juventus, na zes seizoenen bij Manchester United. Pogba speelde eerder tussen 2012 en 2016 voor de Oude Dame. In de zomer van 2016 legde Manchester United zo’n 105 miljoen euro op tafel om de middenvelder terug naar Old Trafford te halen. Pogba kreeg eerder een deel van zijn jeugdopleiding in Manchester.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten