Voetbal 2de provinciale B 

Opluchting bij KVW Zaventem: “Alles berust op een misverstand”

KVW Zaventem zal het seizoen gewoon kunnen aanvatten. ©  Kms

Voetbal Vlaanderen besliste na overleg met het bestuur van KVW Zaventem om de schrapping van de club op te schorten. “Alles berust op een misverstand. Dit zal niet meer gebeuren”, maakt voorzitter Nesrut Yagan zich sterk.

Woensdagavond vond overleg plaats tussen Voetbal Vlaanderen en enkele vertegenwoordigers van KVW Zaventem. De club kon bewijzen dat alle schulden werden betaald, Voetbal Vlaanderen maakte de schrapping ongedaan die het had uitgesproken op haar Algemene Vergadering.

Voorzitter Nesrut Yagan was zich naar eigen zeggen zelfs niet bewust van die schrapping. “Alle communicatie met Voetbal Vlaanderen, dus ook de onbetaalde facturen waar nu werd naar verwezen, verliep via de secretaris van de club. Die man is 80 jaar en is vergeten die facturen aan het bestuur voor te leggen”, zegt Yagan.

Dat een club kan worden geschrapt “op basis van 3000 euro onbetaald op een totaal van 9000 euro”, vinden ze bij KVW Zaventem wel vreemd. “Maar goed, wij zijn al blij dat we onze meer dan 300 leden kunnen geruststellen. De club heeft nu geen enkele schuld openstaan. Toen ik vernam dat die bewuste facturen niet waren betaald, hebben we meteen het nodige gedaan. Er is een ander e-mailadres aangemaakt voor de communicatie met Voetbal Vlaanderen, en intussen ging er ook een nieuwe secretaris aan de slag. Dit zal dus niet meer gebeuren. Wij zijn vast van plan om dit seizoen voor promotie mee te strijden in tweede provinciale”, besluit Yagan. (skm )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten