Ook Will Smith feest mee in Tanger voor huwelijksfeest Adil El Arbi

Filmregisseur Adil El Arbi en VRT-journaliste Loubna Khalkhali trouwen dit weekend in Tanger, de stad van hun ouders en grootouders. En voor dat feest is niemand minder dan de Amerikaanse acteur Will Smith uitgenodigd, die zelfs vrolijk mee poseerde voor de foto.

lto

Will Smith en Adil El Arbi samen op de foto vrijdagavond ©  Instagram

Adil en Loubna stapten tijdens corona al in het huwelijksbootje, want toen trouwden ze voor de wet. Maar door de pandemie was een groot feest in Tanger niet mogelijk en dus werd dat verlaat naar dit weekend. “Nu gaan we dat vieren in de stad van onze (groot)ouders”, verduidelijkte Loubna op Instagram.

Voor dat feest was niemand minder dan Will Smith uitgenodigd. Het was een fotografe die vrijdagavond een foto deelde op Instagram Stories waar zowel El Arbi en Smith op te zien zijn. Dat de Hollywoodacteur helemaal naar Marokko afreisde voor het huwelijk is niet zo vreemd, de twee kennen elkaar heel goed na samen ‘Bad Boys for Life’ te hebben gefilmd.

Wat later op zaterdag postte Adil zelf een foto samen met Bilal Fallah, Will Smith en zijn vrouw Loubna.

Ook heel wat Belgen trokken naar Tanger om het huwelijk van Loubna en Adil te vieren. Zo postte Eline de Munck ook al een Story met een zicht op de zee en een verwijzing naar het huwelijk. Ook Matteo Simoni, Rudi Vranckx en Michaël R. Roskam staan op het lijstje.

LEES OOK. Tal van BV’s reizen af naar Marokko voor huwelijksfeest van Adil El Arbi en VRT-journaliste

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten