Chris Rock reageert met mopje na video van Will Smith: “Wie dacht dat woorden pijn doen, is nog nooit in het gezicht geslagen”

 ©  AFP

Komiek Chris Rock heeft vrijdag tijdens zijn show in Atlanta verschillende grappen gemaakt over het incident met Will Smith tijdens de Oscars. De acteur had Rock namelijk een klap uitgedeeld nadat de komiek een grap had gemaakt over zijn vrouw en haar haarverlies door Alopecia.

lto

“Als iedereen beweerd een slachtoffer te zijn, dan zal niemand de echte slachtoffers horen”, zei Rock. “Zelfs ik die klap kreeg van Suge Smith. Ik ging de volgende dag naar mijn werk”, zei hij volgens CNN. Met de naam Suge Smith verwijst Rock naar gedetineerde Suge Knight die veroordeeld is tot 28 jaar voor doodslag. De man werd bekend als muziekproducent die een een platenlabel oprichtte met Dr. Dre.

LEES OOK. Will Smith verontschuldigt zich bij Chris Rock, maar ook bij eigen gezin: “Jada had daar niets mee te maken”

Rock heeft al verschillende keer gebruikgemaakt van het incident voor zijn shows. Vrijdag zei hij nog: “Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, is nog nooit in het gezicht geslagen”. De komiek heeft naast de mopjes tijdens zijn show nog niet publiekelijk gereageerd op de klap. Ook niet na Smiths recentelijke verontschuldigingen.

De acteur sprak in een video de wereld en ook Rock aan: “Ik heb Chris de hand gereikt en de boodschap die terugkwam, was dat hij nog niet klaar is om te praten. Wanneer hij dat wel is, zal hij dat laten weten. En dus zeg ik je het volgende Chris: ik bied je mijn excuses aan. Mijn gedrag was onaanvaardbaar en ik ben hier wanneer je klaar bent om te praten.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook