Adil El Arbi viert huwelijk met Matteo Simoni, Eline De Munck en...Will Smith

Vorig jaar trad Adil El Arbi (34) in het huwelijk met VRT-journaliste Loubna Khalkhali (30). Maar een feest, dat was er nog niet van gekomen. Schade die afgelopen weekend werd ingehaald. Vrienden als Matteo Simoni, Eline De Munck en zelfs Will Smith reisden naar het Marokkaanse Tanger voor een trouwfeest om U tegen te zeggen.

Laurence Torck en Wout Desmytere

El Arbi en Khalkhali stapten eind vorig jaar in het huwelijksbootje. Het koppel trouwde toen voor de wet in Hoboken. Van een groot feest was er toen echter nog geen sprake – corona, weet je nog wel – en dus werd dat verlaat naar dit weekend. “Nu gaan we dat vieren in de stad van onze (groot)ouders”, verduidelijkte Loubna op Instagram.

Het feest vond plaats in Qasr Al Anwar, een luxueuze locatie op de dijk. Niet alleen familieleden van het koppel, maar ook enkele bekende koppen trokken naar Tanger. Dat Bilall Fallah (36) van de partij was, is logisch. El Arbi’s partner in crime bracht zijn jongere zus mee.

Bad boys en patsers

De gast die de hoogste ogen gooide, was Will Smith (53). Dat de Hollywoodacteur helemaal naar Marokko afreisde voor het huwelijk is niet zo vreemd, Smith en El Arbi kennen elkaar erg goed na samen Bad boys for life te hebben gefilmd. Wie Instagram het afgelopen weekend in de gaten hield, zag Smith op meerdere selfies opduiken.

Het was dan ook een opvallende verschijning. Nadat de acteur eind maart presentator Chris Rock een klap in het gezicht gaf na een grap over zijn vrouw Jada tijdens de uitreiking van de Oscars, liet hij maar weinig van zich horen. Vrijdag plaatste Smith een filmpje online waarin hij zich publiek excuseerde tegenover zowel Rock, zijn fans als zijn gezin. Voor El Arbi blijft de acteur duidelijk een dierbare vriend. “Bedankt om naar ons magische Marokkaanse huwelijksfeest te komen”, schreef die op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook mentor Michaël R. Roskam (49) en echtgenote Eline De Munck (34) waren aanwezig. Matteo Simoni (34), die met El Arbi en Fallah samenwerkte in Patser, en zijn vriendin Loredana Falone (33) tekenden present. Waren nog van de partij: MNM-presentatrice Kawtar Ehlalouch (25) en Rudi Vranckx (62). Die laatste is afdelingshoofd van de VRT-cel waar Khalkhali werkt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook