Inspiratie voor de lunch nodig? Dit is het favoriete frisse slaatje van Kate Middleton

 ©  ISOPIX

Warme dagen lenen zich perfect om frisse slaatjes te maken en dat is exact wat Kate Middleton doet. De grote favoriet op haar menu, die je zelf ook in een mum van tijd op tafel tovert? Een slaatje met watermeloen en feta.

Hanne Vandenweghe

Bij Barbend, een Britse voedingssite, zijn ze naar eigen zeggen op de hoogte van de voedingskeuzes van de prinses. “Ze geeft de voorkeur aan biologisch voedsel voor de lunch en gebruikt vooral rauwe ingrediënten”, aldus een woordvoerder aan Express. En op warme dagen maakt de royal graag een… watermeloensalade.

LEES OOK:

Wie aan watermeloen denkt, associeert het fruit misschien niet meteen met een smaakmaker, maar in de koninklijke versie zit best wat pit. Zo zou Middleton er feta, avocado, ui en komkommer onder mengen en zo zoete en hartige aroma’s combineren. Welke dressing ze verkiest, is niet duidelijk.

Wel duidelijk: Kate is niet de enige fan van het gerecht. Een zoekopdracht op Instagram bij de hashtag #watermelonsalad levert bijna 53.000 foto’s en filmpjes op. Een van de varianten op het slaatje is een versie met bosbessen. Ook stukjes appel, olijven en blaadjes basilicum lijken goed samen te gaan met watermeloen en fetakaas.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook