Loeren in de koelkast van Anne-Sophie Breysem
“Ik ben er geen fan van, en toch hebben we het altijd fris staan”: de koelkast van chef Anne-Sophie Breysem
© Inge Kinnet
Vleessla en cactusjenever zijn twee onmisbare producten in de routine van de dag van ladychef Anne-Sophie Breysem van het Hasseltse restaurant Ansoler. Ook altijd in haar koelkast: bubbels. “Want je weet nooit wanneer je iets te vieren hebt”, lacht de chef.
Kizzy van Horne
Beste van Plus
Lees ook
Een kijkje in de inloopkoelkast van chef Tim Boury: “Dit zal je nooit in mijn frigo vinden, omdat het er gewoon niet thuishoort”
Tv-kok Loïc: “Wat je altijd in mijn koelkast vindt? Hot sauce voor extra pit, én Jeanine”
Waarom topchef Marcelo Ballardin zweert bij ketchup bij zijn pizza
“Twee dingen heb ik altijd in huis”: een blik in de koelkast van barbecuespecialist Peter Declercq