Voetbal Beker van België 2de ronde Lyra-Lierse - HO Bierbeek

Bierbeek-trainer Carlo Lavigne schat kansen niet al te hoog in tegen Lyra-Lierse: “Interessante oefenmatch”

Trainer Carlo Lavigne: “Na eerst aan de fysiek gewerkt te hebben, begonnen we deze week met de tactische aanpak.” ©  VEL

Bierbeek trekt zondag naar Lyra-Lierse, dat in de tweede afdeling uitkomt. Zo’n gevaar lijken de Brabanders niet voor de topper uit Lier, maar toch brachten ze een joker in het spel.

Veel illusies over winstkansen zal men in Bierbeek niet hebben, maar trainer Carlo Lavigne kijkt wel uit naar deze wedstrijd.

“We wilden vorige week tegen RWL absoluut winnen, want een wedstrijd tegen een ploeg van dit niveau is in elk geval een interessante oefenmatch waarin we veel kunnen leren, en niet alleen over onze nieuwe spelers. Na eerst aan de fysiek gewerkt te hebben, begonnen we deze week met de tactische aanpak”, aldus de trainer.

Eric Van Meir

In Lier laat men alvast niets aan het toeval over. Clubicoon en ex-Rode Duivel Eric Van Meir was vorige zondag een aandachtige kijker toen hij de volgende tegenstander van Lyra-Lierse kwam scouten. (rml)

Clubicoon van Lyra-Lierse en ex-Rode Duivel Eric Van Meir kwam vorige zondag alvast eens scouten op Bierbeek. ©  TOM GOYVAERTS

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten