Oud-K3’tje Kathleen Aerts duikt op in nieuw seizoen ‘Regi academy’

 ©  VTM

Er komt binnenkort een nieuw seizoen van ‘Regi academy’ op VTM 2. Daarin gaat Regi Penxten (46)op zoek naar nieuw talent voor zijn volgende single. Hij roept daarvoor ook de hulp in van ex-K3-lid Kathleen Aerts (44).

(eadp)

Een single opnemen en nadien in het Sportpaleis staan. Dat is de prijs van de beste leerling in Regi academy. Het avontuur van de kandidaten start in het zonovergoten en mondaine Marbella. Daar worden ze niet alleen elkaars concurrenten, maar ook elkaars huisgenoten. Ook Kathleen Aerts is daarbij aanwezig. Al meer dan twintig jaar een boezemvriendin van Regi. Ze zal net als Jaap Reesema en Lester Williams de kandidaten met raad en daad bijstaan. “Kathleen speelde zelf al een aantal keer het Sportpaleis plat”, zegt Regi. “Met haar ervaring is ze een super coach voor de kandidaten en een gedroomd jurylid.”

“Regi en ik zijn al jaren goed bevriend, dus ik weet perfect wat hij wil”, zegt Kathleen zelf. “Ik kijk er in elk geval naar uit om nieuwe talenten te ontdekken. Er kan er maar één part of the Regi family worden.”

Wie het uiteindelijk wordt, volgt Pauline op. Die heeft met Uit mijn hoofd net haar eerste eigen single uit.

Aangeboden door onze partners