Een parfum dat je wegvoert, knalrode lippen, en goedbeschermde huid: dit zijn de zomerfavorieten van team Billie

Het is volop aan het zomeren, en dat spreekt ook uit de shopbuit van team Billie deze week. Denk: een goedbeschermde huid, glanzend rode lippen, parfum die je wegvoert naar Griekse witte zandstranden en sandalen voor day & night time.

A touch of red

Nanerle, eindredactie: “Ik houd van een statementlip, maar niet van velletjes en gedoe met bijwerken tussendoor. Deze lipstick van Laura Mercier in het perfecte rood hydrateert én blijft zitten – ook na een drankje en hapje.”

Rouge Essentiel Silky van Laura Mercier, 36 euro

senteursdailleurs.com

These sandals are made for walking

Nanerle, eindredactie: “Vakantie voor mij? Zon, zwemmen, lekker eten en drinken, beetje cultuur en al wandelend de streek verkennen. Deze sandalen van het Zuid-Afrikaanse Shaka vergezellen mij op al mijn reisavonturen.”

Zwarte hiker sandalen van Shaka, 140 euro

shaka-eu.com

SPF zonder plakboel

Lise, adjunct-chef: “Ik smeer sinds kort retinol tegen puistjes en lijntjes maar dat maakt je huid gevoeliger voor de zon en dus is goed smeren nog belangrijker. De SPF30 dagcrème van Paula’s Choice is perfect voor onder make-up en om doorheen de dag bij te smeren zonder dat het een plakboel wordt.”

Clear dagcrème SPF 30 van Paula’s Choice, 34 euro

paulaschoice.nl

Zwoele zomeravonden

Lien, redactrice: “Nog een paar sandaaltjes omdat we in september hopen op mooie, nazomerse avonden.”

Nappa sandaaltjes Dolce & Gabbana, 650 euro

dolcegabbana.com

Een vleugje oceaan

Veronique, coördinatie Billie: “Ik houd van frisse zomerse geurtje en deze nieuwe cologne van Jo Malone is onweerstaanbaar voor mij. Dit jaar gewoon thuis maar dankzij Jo Malone toch ver weg in een verborgen inham op een Grieks eilandje.”

Crystal Campion van Jo Malone, 60 euro voor 30 ml

parfuma.com

Visje aan de haak

Lien, redactrice: “Ik ben jaren fan van opvallende kettingen en toen ik dit exemplaar voor de eerste keer zag, was ik meteen verkocht. Mijn lief daarentegen …”

Choker vis bij Zara, 19.95 euro

zara.com

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners