Rani De Coninck, Julie Colpaert en Lisa Smolders in ‘De allerslimste mens’

Drie nieuwe toevoegingen aan de kandidatenlijst van ‘De allerslimste mens ter wereld’. In het all star-seizoen van de populaire quiz verwelkomt Erik Van Looy dit najaar ook Rani De Coninck (52), Julie Colpaert (43) en Lisa Smolders (36).

Wout Desmytere

Dit seizoen treden immers enkel kandidaten aan die eerder al deelnamen aan het spelprogramma. Via een puzzel - tevens één van de rondes in de quiz - kondigde zender Play4 op sociale media de nieuwe namen aan. De droomfabriek is alvast een duidelijke hint naar Rani De Coninck, net als Raf &… en ‘mother of 3’, een zinnetje uit haar Instagrambio. Ze deed ook ooit nog mee aan Miss Belgian Beauty

Telefacts leidt naar Julie Colpaert, die de zomereditie van het programma presenteert. Jack & Lilly zijn haar kinderen, en in 2018 brak ze het toenmalige record van elf afleveringen. Radiopresentatrice Lisa Smolders maakt dan weer podcasts met Rik De Bruycker via hun productiehuis Van Leeuwen & De Bock.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op dezelfde manier werden vanochtend drie andere kandidaten bekendgemaakt via social media. De kijker zal dit najaar ook Peter Van de Veire, Danira Boukhriss Terkessidis en Boris Van Severen terugzien. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder andere Astrid Stockman, Lieven Scheire, Eva De Roo, Lotte Vanwezemael, Jelle Cleymans en onze hoofdredacteur Liesbeth Van Impe opnieuw hun opwachting zullen maken in het spel.

Aangeboden door onze partners