Adil El Arbi deelt foto vanop ‘Batgirl’-set en bedankt collega’s voor steun

Na het schrappen van ‘Batgirl’ deelt Adil El Arbi een foto vanop de set en bedankt hij collega-regisseurs en Marvelbaas Kevin Feige voor de steun. ©  DBA

Het nieuws dat ‘Batgirl’, de nieuwe superheldenfilm van Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (36), geschrapt wordt, kwam hard aan bij de regisseurs. Gelukkig kunnen ze rekenen op steun van hun collega’s. Op Instagram bedankte El Arbi onder andere Kevin Feige, de grote baas bij Marvel, voor de steun.

Wout Desmytere

El Arbi gaf zijn volgers een blik op wat had kunnen zijn. Hij deelde een foto vanop de set, waarop hij geflankeerd wordt door hoofdrolspeelster Leslie Grace en Michael Keaton, die voor het eerst sinds 1992 zou terugkeren als Batman. In de daaropvolgende stories bedankt hij iedereen voor alle steun.

 ©  Instagram

“Bedankt voor alle steunbetuigingen van overal ter wereld. Shout-out naar Edgar Wright en James Gunn. Jullie lieve woorden en ervaring betekenen veel voor ons en helpen ons door deze moeilijke periode.” Wright, die vorig jaar nog de thriller Last night in Soho regisseerde, moest in het verleden ook al harde noten kraken.

De regisseur werkte met Marvel Studios - de grote concurrent van DC, eigenaar van Batgirl - jaren aan een eerste film over Ant-man, maar vlak voor de opnames werd hem verteld dat het project een andere richting uit zou gaan. Gunn, die al voor zowel Marvel als DC werkte, moest op zeker moment dan weer de regie van Guardians of the galaxy vol.3 uit handen geven, alleen om enkele maanden later weer aangenomen te worden.

El Arbi deelt ook een e-mail van Kevin Feige, de grote baas van Marvel. “Ik moest jullie laten weten dat we allemaal aan jullie denken. Niet alleen omwille van het prachtige nieuws van het huwelijk - proficiat! - en het teleurstellende nieuws over Batgirl. Ik ben trots op al het fantastische werk dat jullie verrichten, en zeker op Ms. Marvel. Ik kan niet wachten om te zien wat jullie hierna gaan doen. Hopelijk tot snel.”

 ©  Instagram

Aangeboden door onze partners

Lees ook