Goedlachse Erling Haaland verspreekt zich in interview na eerste goals voor Manchester City: “Geen goede woordenschat in dit land”

De interviews van Erling Haaland, ze blijven goud waard. De Noorse spits van Manchester City mocht het zondag na zijn eerste twee doelpunten voor zijn nieuwe club gaan uitleggen voor de microfoon. Haaland deed dat goedlachs, maar moet in het vervolg wel beter op zijn woorden letten.

jswk

Op het veld van West Ham (0-2) opende Erling Haaland zijn rekening voor de Citizens met een penaltygoal en een doelpunt op assist van Kevin De Bruyne. “Het kon zelfs nog meer geweest zijn, denk je dat je een hattrick had moeten scoren?”, vraagt de interviewer aan Haaland na de wedstrijd.

“Ja, dat had zeker gekund”, antwoordt Haaland. “Op de voorzet van Gündogan bijvoorbeeld, voor ik naar de kant gehaald werd. Het is een beetje shit, maar het is wat het is”, aldus de spits, waarna de interviewer zegt dat hij beter oplet met zijn taalgebruik. “Oh, sorry, shit”, lacht Haaland terwijl hij een tweede keer vloekt. “Dit is geen goede woordenschat in dit land.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten