Pete Davidson blijft achter met drie tattoos en een brandmerk van Kim Kardashian

 ©  REUTERS

Pete Davidson (28) zal volgende keer misschien toch twee keer nadenken voor hij een tattoo laat zetten van zijn nieuw lief. Want na nog geen jaar daten, is zijn relatie met Kim Kardashian (41) voorbij en blijft hij achter met drie tattoos en een brandmerk van zijn ex. En het is niet de eerste keer dat de stand-upcomedian in zo’n situatie zit.

ltoBron: Metro UK, People, Elle

Nog geen vijf maanden geleden liet Pete Davidson Kim’s naam brandmerken op zijn borst. Eerder had hij al verschillende tattoos ter ere van zijn vriendin laten zetten: de initialen van Kim en haar kinderen, een verwijzing naar hun eerste kus en de woorden “my girl is a lawyer”, verwijzend naar het feit dat Kim eindelijk voor haar eerste jaar rechten geslaagd was.

LEES OOK. Kim Kardashian en Pete Davidson gaan “als vrienden” uit elkaar

Maar na negen maanden daten is het voorbij en blijft Pete achter, zonder relatie maar met verwijzingen naar zijn ex op zijn lichaam. En dat zorgt voor veel nieuwe Tweets over de stand-upcomedian, die de gewoonte heeft om tattoos van zijn vriendinnen te laten zetten, om ze nadien weer te moeten laten verwijderen.

Davidson had namelijk tijdens zijn relatie met Ariana Grande verschillende tattoos laten zetten die naar de zangeres verwezen. Zij liet toen ook enkele tattoos zetten. Zo hebben ze beiden “H2GKMO” laten zetten op hun hand, verwijzend naar een van Grande’s favoriete gezegden: “Honest to God, knock me out”, beiden lieten ze ook het woord ‘reborn’ tatoeëren en hebben ze allebei een wolkje op hun vinder staan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners