Kanye ‘Ye’ West reageert met nep-overlijdensbericht op breuk Kim Kardashian en Pete Davidson

 ©  AFP / Instagram

Rapper Kanye West – die tegenwoordig met de naam ‘Ye’ door het leven gaat – heeft op Instagram gereageerd op de breuk tussen zijn ex Kim Kardashian en comedian Pete Davidson.

wver

Vorige week raakte bekend dat Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) niet langer een koppel zijn na een relatie van ongeveer negen maanden. Nu reageert ook Ye, die anderhalf jaar geleden van Kardashian is gescheiden nadat ze negen jaar samen waren.

De rapper postte maandag op Instagram een wel bijzonder opvallende reactie op de split. Ye maakte een voorpagina van de ‘New York Times’ met het nieuws “Skete Davidson is op 28-jarige leeftijd overleden”, daarmee verwijzend naar Pete Davidson.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na de breuk met Ye vond Kardashian al snel troost in de armen van Pete Davidson. De twee hadden elkaar leren kennen op de set van ‘Saturday night live’, waar ze samen een sketch speelden als Aladdin en Jasmine. Kort nadien vereeuwigde Davidson die sketch zelfs als een tattoo op z’n hals.

“De split tussen Kim Kardashian en Pete Davidson heeft te maken met lange afstanden en werkschema’s die moeilijk te verzoenen bleken”, klonk het afgelopen weekend in Amerikaanse media. Pete Davidson verbleef de afgelopen tijd in Australië voor opnames van de film Wizard, maar omdat Kim Kardashian vier kinderen heeft, was het niet zo evident om haar vriend zomaar te volgen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook