Werd Olivia Newton-John het laatste slachtoffer van de Aaron Ramsay-vloek?

De dood van Olivia Newton-John lokt heel wat reacties uit. Het overlijden van de Australische zangeres en actrice uit de film ‘Grease’ wordt zelfs gelinkt aan een doelpunt van voetballer Aaron Ramsey.

wverBron: Ruetir

Volgens kwatongen zouden goals van de Britse middenvelder Aaron Ramsey vervloekt zijn. Na bijna iedere treffer, zou elders in de wereld een beroemdheid sterven. Zo vielen de overlijdens van Osama Bin Laden, Whitney Houston, Steve Jobs, Paul Walker, David Bowie, Nancy Reagan, José Rafael Videla en Robin Williams min of meer samen met doelpunten van Ramsey.

En nu hij naar Nice is verkast, zou de vloek blijkbaar nieuw leven zijn ingeblazen met de dood van Olivia Newton-John, schrijft Ruetir. Zondag maakte de voetballer zijn eerste goal voor de Franse Ligue 1-club, en jawel, amper één dag later legde Olivia Newton-John het loodje. Dat kan volgens sommigen geen toeval zijn.

LEES OOK. Het ongeluk leek haar te achtervolgen, maar altijd zocht ze het positieve: afscheid van Olivia Newton-John

Maandag maakte haar echtgenoot John Easterling bekend dat Newton-John ’s ochtends op haar ranch in Zuid-Californië op 73-jarige leeftijd het tijdelijke voor het eeuwige heeft verwisseld. De vrouw kreeg grote bekendheid door de musicalfilm ‘Grease’ uit 1978, waarin ze schitterde als Sandy aan de zijde van John Travolta.

LEES OOK. John Travolta na het overlijden van Olivia Newton-John: “De jouwe voor altijd”

Olivia Newton-John scoorde ook nog hits met ‘Xanadu’, de titelsong van de gelijknamige film uit 1980, en ‘Physical’ uit 1981. Ze leed jarenlang aan borstkanker en werd tweemaal genezen verklaard, maar vijf jaar geleden keerde de ziekte toch terug en kreeg ze uitzaaiingen in de onderrug.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten