William en Amber uit ‘Boer zkt Vrouw’ bevestigen vermoedens: “We zijn weer exclusief aan het daten”

 © Instagram, YouTube

Wie boer William (26) of Amber (22) van Boer zkt Vrouw volgt op Instagram, vermoedt al langer dat de twee meer dan vrienden zijn. Ze spenderen erg veel tijd samen, gingen samen op reis en waren zelfs elkaars date op een trouwfeest. In Dag Allemaal bevestigen beide de vermoedens: “Ja, we daten weer exclusief. Maar we doen het rustig aan.”

edb

Amber en William zorgden eind mei voor een verrassing in de laatste aflevering van Boer zkt Vrouw. Het had er zo goed uitgezien voor de twee, maar desondanks waren ze geen koppel geworden. Amber was verliefd, William voelde het toch niet helemaal. Maar ze zouden wél vrienden blijven.

Dat bleek duidelijk op Instagram. De twee waren de afgelopen maanden heel vaak te zien op elkaars pagina’s. Zo veel dat volgers allang niet meer geloofden dat hun band puur vriendschappelijk is. Dat blijkt nu te kloppen. De vonk is overgeslagen, schrijft Dag Allemaal. Volgens William zijn ze “weer exclusief aan het daten”, maar doen ze het rustig aan. Amber voegt toe dat ze veel samen doen: “Ik ben zo goed als altijd bij hem”.

Dinsdag deelde de Mechelse nog enkele foto’s van een uitstapje met William naar het Franse Fréjus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners