Echtgenoot spreekt voor het eerst over overlijden Olivia Newton-John

 ©  Instagram

John Easterling, de weduwnaar van Olivia Newton-John, heeft voor het eerst persoonlijk gereageerd op het overlijden van zijn vrouw. In een liefdevol bericht op Instagram eert hij de actrice en zangeres en toont hij zich dankbaar voor alle liefde en steun die zijn familie de afgelopen dagen kreeg.

“Olivia, onze liefde voor elkaar overstijgt ons verstand. Elke dag spraken we onze dankbaarheid uit voor deze liefde die zo diep, zo echt, zo natuurlijk kon zijn. We hoefden er nooit aan te ’werken’”, schrijft Easterling. “We waren onder de indruk van dit geweldige mysterie en accepteerde het als verleden, heden en voor altijd.”

LEES OOK. De mannen in het leven van Olivia Newton-John: een verhaal van bedrog, een mysterieuze verdwijning en … John Travolta

Easterling zegt dat Newton-John de “moedigste vrouw” is die hij ooit heeft gekend. Volgens hem zorgde ze altijd voor de mensen en de natuur om haar heen en zorgde ze ook “in haar moeilijkste uren” met “humor en wilskracht” voor licht in de duisternis. “Zelfs nu haar ziel is opgestegen, wordt de pijn in mijn hart opgevuld met de vreugde van haar liefde”, zo sluit hij af. “Onze familie is enorm dankbaar voor de enorme zee van liefde en steun.”

Easterling kondigde maandag ook de dood van Newton-John aan via sociale media. De zangeres en actrice stierf op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook