Tommy Lee deelt ‘per ongeluk’ foto die niets aan de verbeelding overlaat: “Oeps”

Tommy Lee (59) zit niet verlegen om wat bloot. Op Instagram heeft de Mötley Crue-drummer een wel hele expliciete foto geplaatst. Hij schrijft er dan wel “Oops” bij, een ongelukje lijkt het niet. Nog opmerkelijk: de foto kon uren op Instagram blijven staan.

(eadp)

Alsof helemaal niet de bedoeling was dat die foto op sociale media kwam. In zijn blote bast, en inclusief blote penis is Tommy Lee te zien op Instagram. “Ooooooooppppsss”, staat er dan ook bij. Maar een ongelukje is het allerminst. Niet veel later volgt er een foto van een olifant die tegenover een naakte man staat en vraagt: “Hoe adem je door dat kleine ding?”

Opmerkelijk is ook dat het beeld al een tijd op Instagram staat. Het sociale netwerk is enorm streng als het gaat om het delen van expliciet materiaal. En die regels zijn soms gecontesteerd. Een mannentepel op een foto is bijvoorbeeld geen probleem, een vrouwentepel daarentegen is niet toegestaan.

De kans dat u de edele delen van Lee niet voor het eerst ziet, is er – jawel – ook. Toen hij midden jaren negentig een relatie had met Baywatch-actrice Pamela Anderson, heeft het koppel een sekstape opgenomen. Die lag verborgen in een kluis, die gestolen werd. Via omwegen belandden de pornografische beelden uiteindelijk op het internet, waar ze dan weer druk bekeken werden. Dat verhaal werd dit jaar nog in een Disney+-reeks Pam & Tommy gegoten, waarin Sebastian Stan (Tommy Lee) en Lily James (Pamela Anderson) de hoofdrollen speelden. Anderson zelf was helemaal niet blij met de komst van de serie, en draait momenteel een documentaire voor Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook