Heidi Klum onthult haar geheim om jong te blijven: “Ik drink het bloed van mijn man”

 ©  AFP

Als beroemdheid moet je tegen een stootje kunnen. Vriend en vijand nemen je leven onder de loep en voelen zich vrij om kritiek te uiten op ieder detail, hetzij positief, hetzij negatief. Ook topmodel Heidi Klum krijgt regelmatig met de nodige dosis commentaar te maken. Gelukkig kan de Duitse schone daar wel mee lachen en gooit ze zelf nog wat olie op het vuur.

Camille Van Puymbroeck

Eén aspect waar Klum regelmatig kritiek op krijgt, is haar jongere man. Het 49-jarige model is namelijk getrouwd met Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz, die met zijn 32 jaar een stuk jonger is dan zij. Wat doet een mens in zo’n geval om jong te blijven? Hoe zorg je ervoor dat dat leeftijdsverschil geen probleem wordt?

“Ik drink zijn jonge bloed, dat is wat ik doe. Zoals een vampier”, vertelde Klum al lachend in een interview met E! News. Een grapje, uiteraard, hoewel sterren als Kim Kardashian en Emily Ratajkowski eerder al experimenteerden met zogenaamde blood facials.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Klums échte geheim om jong te blijven, is gelukkig een stuk simpeler en minder afschrikwekkend. “Weet je, we zullen nooit meer zo jong zijn als nu, dus je leeft maar beter in het heden. Ik doe niets liever dan in het nu leven en voor mij betekent dat: zon en plezier, met een streepje zonnecrème uiteraard.” Een tip die zelfs de minst ervaren beauty liefhebbers onder ons kunnen toepassen!

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten