Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis “beet vriendin in rug en neus”

Peter Gillis en zijn vriendin Nicol voor zijn kasteel in Hamont-Achel.  ©  Dick Demey

De Nederlandse vakantieparkenmagnaat Peter Gillis heeft zijn partner in haar borsten geknepen, tegen de muur geduwd en in haar neus en rug gebeten. De 60-jarige realityster zou de vrouw ook aan haar oor, haren en armen getrokken hebben. Dat zijn de verdenkingen die hem worden aangewreven door justitie, schrijft De Telegraaf.

wverBron: De Telegraaf

Eerder raakte al bekend dat in het vakantiepark van Gillis in het Nederlandse Ommel op 29 mei zich een incident had voorgedaan tussen het koppel. De politie bevestigde na de feiten dat een zestigjarige man was opgepakt en dat hij een nacht in de cel moest doorbrengen.

Zelf ontkenden ze eerst nog dat het om mishandeling zou gaan. In een latere verklaring benadrukte het koppel dat er geen aangifte werd gedaan na een “incident in de privésfeer”. Ze zijn naar eigen zeggen niet uit op strafvervolging, wel heeft de vriendin belastende verklaringen afgelegd.

LEES OOK. In Lommel waren ze hem al beu, nu willen ook Nederlandse gemeenten af van vakantiebaron Peter Gillis en zijn “pervers verdienmodel”

De eigenaar van de Oostappen Groep runt elf vakantieparken, acht in Nederland en drie in België, met name Hengelhoef in Houthalen-Helchteren en Blauwe Meer en Parelstrand in Lommel.

Aangeboden door onze partners