Hannah ontvoerd en Tim gegijzeld: een kleine opfriscursus voor het nieuwe seizoen van ‘Thuis’

Het beeld waar ‘Thuis’ twee maanden geleden mee eindigde: agent Tim vastgebonden, schijnbaar verslagen door slechterik Chris. ©  © VRT

Over twee weken schiet het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ uit de startblokken. Hoog tijd voor een opfriscursus, dachten ze bij Eén. Daarom lieten ze Christine (Daphne Paelinck), één van de weinige personages die in opperste geluk het nieuwe seizoen ingaat, een kleine samenvatting geven.

Wout Desmytere

Wat moet u daar vooral uit onthouden? Dat agent Tim (Jeroen Lenaerts) en zijn vriend Dieter (Raf Jansen) goed in de penarie zitten. Slechterik Chris (Danny Timmermans) heeft hen opgesloten in een brandende schuur. Kunnen ze op tijd ontsnappen of begint dit seizoen al met een dubbele tragedie?

(lees verder onder de video)

Ook Tims dochter Hannah (Jolien Heijlen) zit in de problemen, al beseft ze het zelf niet goed. Ze liep weg van haar eigen lentefeest en ging mee met de vriendelijke meneer van de ijskar, die een handlanger van Chris bleek te zijn. Komt ze veilig terug thuis?

Nietsvermoedend werd Hannah ontvoerd door een handlanger van slechterik Chris. ©  © VRT

Intussen heeft Lowie (Mathias Vergels) een knoop doorgehakt na de breuk met Viv (Lynn Van den Broeck). Hij wil zijn kinderwens niet opbergen en besluit bewust single papa worden. Wie wil een eicel doneren? En zal hij een draagmoeder vinden die samen met hem Lowie Jr. het leven zal schenken?

Gaat de kinderwens van Lowie dit seizoen in vervulling? ©  © VRT

De antwoorden krijgt u vanaf 29 augustus opnieuw elke dag te zien, rond 20 uur ’s avonds op Eén. Maar één ding weten we zeker: Adil (Nawfel Bardad-Daidj) en Christine (Daphne Paelinck) stappen dit seizoen in het huwelijksbootje. Dat is dan toch al één koppel voor wie het een beetje meezit.

Aangeboden door onze partners

Lees ook