26 jaar bij de politie, een opleiding bij de FBI en een bekend gezicht uit de krant: dit zijn de speurders uit ‘Klopjacht’

Het speurdersteam van ‘Klopjacht’ wordt in het tweede seizoen opnieuw geleid door Danny Kampers (centraal). U herkent ook een gezicht uit onze krant, Nina Nzenza (zittend, rechts). 

Vorige week draaiden ze al even warm door online op jacht te gaan naar voortvluchtige bekende personen, vanaf 28 augustus keren rechercheur Danny Kampers (48) en zijn speurders terug naar de kijkbuis voor het tweede seizoen van ‘Klopjacht’. Daarin gaan ze op zoek naar 15 Vlamingen, die 400 uur uit hun handen moeten zien te blijven. Liever zij dan wij, want de speurders zijn experts in hun vak.

Wout Desmytere

Net als vorig jaar neemt Kampers, rechercheur bij de Federale Gerechtelijke Politie van Antwerpen, de rol van operationeel leider voor zich. 26 jaar ervaring heeft ie, waarvan 20 jaar als speurder. Aan zijn zijde heeft hij tactisch rechercheurs Sara (47), een van de weinige Belgische politiemensen die een opleiding bij de FBI mocht volgen en Werner (49), die zich vorig jaar al een toegewijd speurder toonde.

Binnen het team herkent u ook Nina Nzenza (27), die sinds het einde van het eerste seizoen als journaliste bij onze krant aan de slag ging. Zij maakt haar opwachting als analist en helpt de speurders bij het verwerken van data. Socialemedia-expert Jana (33), IT-specialisten Tim (42) en Steven (42) en analist Bart (34) vervolledigen het operationeel kwartier.

Het mobiele speurteam uit het tweede seizoen van ‘Klopjacht’. 

Daarnaast is er ook nog het mobiele speurteam. Team Alfa bestaat uit twee nieuwe gezichten, Dieter (39) en Gino (42), die elkaar leerden kennen in de antiovervalbrigade van Brussel. Agenten Guy (53) en Jeremy (36) blijven Team Bravo, en bij Team Charlie neemt Lieven (53) dit jaar hondengeleider Bieke (45) mee in de auto.

‘Klopjacht’, vanaf 28 augustus op Play4

Aangeboden door onze partners

Lees ook