Philippe Geubels trekt verplegersuniform aan

Philippe als verpleger. © SBS

Binnenkort krijg je Philippe Geubels te zien zoals je hem nog nooit zag: hij gaat als verpleger aan de slag in het Groene Hart ziekenhuis van de Nederlandse stad Gouda. De uitzendingen van ‘Een echte job NL’ starten op 23 augustus bij VTM 2.

Tom Vets

Geubels deed afgelopen jaar mee aan de Nederlandse versie van Een echte job, die in Nederland bij SBS 6 loopt onder de titel BN’ers in het ziekenhuis. Het format is gelijk aan dat van Vlaanderen: enkele bekende koppen volgen een korte opleiding en gaan dan als stagiair aan de slag in het ziekenhuis. Voor Philippe lijkt dit een kolfje naar zijn hand, want het is bekend dat hij bijsluiters van medicamenten haast van buiten kent, en ook in het tv-programma Is er een dokter in de zaal etaleerde hij al zijn interesse voor de medische wetenschap.

Ook onder anderen de vrouw van René Froger en Rachel Hazes, moeder van zanger André Hazes jr., doen mee. Ze liepen stage op verschillende afdelingen, variërend van oncologie tot de longgeneeskunde en van de kinderafdeling tot de spoedeisende hulp. Allen kregen ze tijdens de opnameperiode een ervaren verpleegkundige die als mentor fungeerde.

Aangeboden door onze partners

Lees ook