Zangeres Hannelore Bedert vindt opnieuw de liefde, drie jaar na overlijden van haar man

Hannelore Bedert (38) heeft opnieuw de liefde gevonden. Dat schrijft ze in haar column in Libelle. In 2019 verloor de zangeres onverwacht haar man Stijn. “Ik had schrik dat ik zou vergelijken. Dat ik altijd zou denken: hij is Stijn niet”, schrijft Bedert over de nieuwe man in haar leven, die ze ‘het lief’ noemt. “Het lief is wie hij is en ik heb nog geen moment de behoefte gevoeld te vergelijken.”

edb

Hannelore werd verliefd op een vriend van vrienden, met wie ze af en toe koffie ging drinken, “zonder meer”. “Tot het wél meer werd. Tot ik eraan toe was”, schrijft ze. De verliefdheid kwam op een moment dat ze “er niet op wachtte”, zoals het cliché het wil.

Bedert schrijft dat ze een maand na het overlijden van haar man al besefte dat ze niet gemaakt is om alleen te zijn. Maar ze kon zich niet voorstellen dat ze zich opnieuw zou kunnen openstellen zoals ze voor hem had gedaan. Na jaren van rouw en zelf terug gelukkig worden, is dat wel gebeurd. Al is het gevoel soms dubbel, geeft ze aan. “Er is ruimte voor Stijn, wat ik ontzettend belangrijk vind, want Stijn is en blijft de vader van Hoppe en Polly, is en blijft de man die ik graag zal blijven zien. Maar er is vooral veel ruimte ook voor ‘ons’, voor het lief, voor mij.”

De zangeres heeft opnieuw het geluk gevonden. “Wat een heerlijk gevoel is het om na zoveel verdriet weer open te staan voor iets nieuws”, besluit ze haar column.

LEES OOK. Hannelore Bedert: “De eerste twee jaar na Stijns overlijden leefde ik volledig in functie van mijn kinderen”

Aangeboden door onze partners