Regi en Elke zijn nu echt uit elkaar: “Ze woont op vijf minuten, dat is handig voor de kinderen”

Regi Penxten en Elke Vanelderen zijn nu ook officieel uit elkaar, zo bevestigt de dj in een interview met Het Belang van Limburg. “Elke is ondertussen verhuisd”, zo luidt het.

jsm

LEES OOK. Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ gaat van start: “Ik zoek geen kopie van Pauline” (+)

In januari van vorig jaar kondigden Regi Penxten en Elke Vanelderen dat ze na een huwelijk van negen jaar “elk hun eigen weg” zouden gaan. De twee bleven echter nog maandenlang samenwonen, maar ondertussen is Elke verhuisd. “We zijn nu dus ook officieel uit mekaar”, aldus Regi. “Ze woont op vijf minuten van bij mij. Buiten het feit dat wij helaas geen koppel meer zijn is alles perfect geregeld, ook voor de kinderen. Ik hoor verhalen van gescheiden koppels die niets anders doen dan ruzie maken, maar dat is bij ons gelukkig niet het geval.”

Een tijdje geleden uitte Regi nog zijn angst dat hij als gescheiden man zijn kinderen te weinig zou zien. “Maar daar maak ik me geen zorgen meer om”, zo zegt hij in het interview. “Het is nu zo geregeld dat ik de kinderen elke maandag en dinsdag heb, maar Elke is daar enorm flexibel in. Als ik een show heb, schuiven we die regeling gewoon een dag op. Deze week heb ik de kinderen bijvoorbeeld drie dagen. Ik ben echt blij dat Elke en ik nog zo goed overeenkomen.”

LEES OOK. Gescheiden leven onder één dak, zoals Regi en Elke: “Je kan dat een tijdje volhouden, maar...” (+)

Aangeboden door onze partners