Camille komt Gentse studenten opwarmen op het Sint-Pietersplein

 ©  Joren De Weerdt

Gent -

Met september in aantocht staat de start van het Gents academiejaar voor de deur. De de Student Kick-Off is er klaar voor en kon met Camille, Flemming en Gestapo Knallmuzik enkele kleppers strikken voor haar zestiende editie.

Simon Dekaezemaker

Op woensdag 28 september vindt de 16de editie van de Gentse Student Kick-Off plaats. Dat is het grote welkomstfestival voor en door studenten op het Sint-Pietersplein dat traditiegetrouw op de eerste woensdag van het academiejaar plaatsvindt.

De organisatie kon de voorbije editie talrijke grote namen strikken: Samson en Gert, Jebroer, het duo Cleymans en Van Geel en Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob. Ook voor de 16de editie presenteert de organisatie opnieuw heel wat mooie namen met ‘de duurste line-up ooit’.

Tijdens de Gentse Feesten zette Camille bekend van haar hit Vuurwerk nog het Sint-Baafsplein in vuur en vlam. Tijdens de Student Kick-Off wil ze dat opnieuw doen, maar op het Sint-Pietersplein. Daarnaast komen ook Flemming, Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog en de Bromeo’s optreden.

Deze line-up wordt aangevuld met Vunzige deuntjes soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, een muziekwedstrijd georganiseerd door Student Kick-Off VZW, Lani en Blind Drift.

Meer informatie: www.studentkickoff.be

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten